Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Selina

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-0755-29926150

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Ήμαστε στη βιομηχανία εξαρτημάτων παιχνιδιών για πάνω από 23 έτη, είμαστε ένας από τους τοπ κατασκευαστές και τους φορείς παροχής υπηρεσιών OEM/ODM στον τομέα των εξαρτημάτων παιχνιδιών και υπολογιστών. Οι επιχειρήσεις και οι κατάστημα-αλυσίδες πολλών εξαρτημάτων PC στην Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική ωφελούνται ήδη από το συνολικό πρόγραμμα λύσης μας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου προϊόντων και της ανάπτυξης, την παραγωγή, τη συγκέντρωση και το μάρκετινγκ. Μπορείτε επίσης να λάβετε τα ίδια οφέλη όταν συνεργάζεστε με μας.

 

 

 

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

 

 

 

 

OEM / ODM

 Ολικές υπηρεσίες OEM/ODM
Τα προϊόντα FUTIME είναι CE, FCC, UL, PSE, TELEC επικυρωμένο και φέρνουν τις ενός έτους εξουσιοδοτήσεις. Με μια στερεά ιστορία των επιτυχών συνεργασιών OEM/ODM με τους αγοραστές παγκόσμιους, όπως η Ιαπωνία SEGA, BUFFALO, Γερμανία SPEEDLINK, ΗΠΑ WALMART, Νότια Αμερική ACTECK, Πολωνία ESPERANZA, MEGABAJT, διάλογος της Ρωσίας, κορώνα κ.λπ. μικροϋπολογιστών. 9001-2000-επικυρωμένο το ο ISO εργοστάσιό μας με πάνω από 300,000 σύνολα μηνιαίας ικανότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, μας ελάτε σε επαφή με για την άμεση βοήθεια.

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Ομάδα Ε&Α
Η ομάδα Ε&Α μας με 25-29 ειδικευμένους μηχανικούς με μέσα 3 έτη που αναπτύσσουν την εμπειρία. Για να καλύψουν την απαίτηση της αγοράς, επίσης συνεχώς μελετούν τα πιό πρόσφατα πρότυπα τεχνολογίας και καινοτομίας. Το προσωπικό Ε&Α μας δεν σταματά ποτέ στην αναζήτηση κάποιων νέων πληροφοριών. Κάθε μήνα θα έχουμε 3 ή περισσότερα νέα μοντέλα που αναπτύσσονται. 

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας